Beauty & Wellness

Skin Rejuvenation

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Το πρόσωπο γίνεται λαμπερό, ήρεμο, με λιγότερες ρυτίδες, ενώ η χαλάρωση και η  ξεκούραση γίνονται αισθητές σε ολόκληρο το σώμα. Αντιμετωπίζει εξαιρετικά μαύρους κύκλους και σακούλες, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Το Rejuvance δρα προληπτικά καθυστερώντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

Οι τεχνικές Rejuvance είναι ήπιες και εφαρμόζονται με τις άκρες των δακτύλων πάνω σε κάθε σημείο του προσώπου, του κεφαλιού, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων από την επιφάνεια έως το βάθος των ιστών, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, να απελευθερώνεται η μυϊκή ένταση και να αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος: οι ρυτίδες μαλακώνουν, λεπταίνουν, το πρόσωπο ανασηκώνεται και ξαναβρίσκει το φυσικό του σχήμα.

Η βασική θεραπεία του Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξι ωριαίες συνεδρίες, μια ανά εβδομάδα. Για εμβάθυνση και συντήρηση των αποτελεσμάτων συστήνονται ασκήσεις, μασάζ προσώπου και συνταγές καλλυντικών με φυσικά αιθέρια έλαια και υλικά. Μπορεί να επαναλαμβάνεται μια ή δύο φορές το χρόνο ολόκληρη ή αποσπασματικά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Επίσης, μπορεί να γίνουν μια ή δύο μεμονωμένες συνεδρίες για κάποια σημαντική εμφάνιση π.χ. γάμος, ομιλία, τηλεόραση κλπ.

Συνδυάζεται θαυμάσια με την συμβατική αισθητική, καθώς και με άλλες μεθόδους κλασικής ή φυσικής θεραπείας και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, αφού η φυσική προσωπική ομορφιά, η ηρεμία και η αρμονία είναι σίγουρα το δώρο που οφείλουμε όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στον κόσμο.

Ενδιαφέρεσαι για την Αισθητική;

Μάθε περισσότερα για τον τομέα σπουδών που σε ενδιαφέρει. Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις αναλυτική ενημέρωση σχετικά με αυτή την ειδικότητα:


  Εμπιστέψου τις σπουδές σου στο Κε.Δι.Βι.Μ1 ΚΕΠΑΝΣH, γιατί:

  • Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη σχολή ομορφιάς στην περιοχή της Κρήτης και του Νοτίου Αιγαίου, πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας
  • Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης έχει οδηγήσει στη δημιουργία ποιοτικών και αξιόπιστων προγραμμάτων σπουδών που εξασφαλίζουν την επαγγελματική σου επιτυχία
  • Καταρτίζεσαι μέσω ενός μοναδικά πρωτοποριακού εκπαιδευτικού συστήματος, με καθηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου που εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάθησης της εκπαίδευσης ενηλίκων σε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.
  • Ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις της μόδας.
  • Μαθαίνεις τη μέθοδο project
  • Παρακολουθείς διαλέξεις και ημερίδες με εξειδικευμένη θεματολογία από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου.
  • Αποκτάς πρακτική εμπειρία σε ένα προσομοιωμένο εργασιακό περιβάλλον, συνδυάζοντας τη θεωρητική διδασκαλία με τις δεξιότητες και τις πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται από τη σύγχρονη αγορά εργασίας
  • Συνεργάζεσαι με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου αποκτώντας γνώση και εμπειρία.
  • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενους επαγγελματικούς χώρους.
  Αναγνωρισμένες Σπουδές Ομορφιάς

  Προγράμματα σπουδών, κατάρτισης και δια βίου εκπαίδευσης αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας.

  Πρωτοποριακή Εκπαιδευτική Εμπειρία

  Υπεύθυνη διοίκηση, αφοσιωμένη ομάδα εκπαιδευτών και καταξιωμένων συνεργατών που εργάζονται με στόχο το υψηλό επίπεδο σπουδών.

  Άρτια Τεχνική Κατάρτιση και σε βάθος γνώση

  Υπηρετούμε την επαγγελματική επιμόρφωση παρακολουθώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.

  Σεμινάρια

  Δήλωσε Συμμετοχή!

  19 Mar
  access_time 9:00 am - 9:00 pm location_on Efodou 3, Hrakleio

  Emi Greece is with us again for 2 days and 4 seminars

  12 Feb
  access_time 9:00 am - 9:00 pm location_on Efodou 3, Hrakleio

  Image Maker Webinar by Maria Tzani, Angeliki Vrontou, Mary Laoumtzi

  09 Jan
  access_time 10:00 am - 9:00 pm location_on 3, Efodou Street, Heraklion

  Emi Greece in Heraklion, Crete!

  Watch Video

  Learn Anywhere

  Marketing, Media and Advertising

  About Codebean
  Limitless learning
  Learn by Doing
  Τα Νέα της Σχολής

  Διάβασε τα Νέα μας